#63

17:42

 Ezüst hópihe

Már régóta nem csináltam ilyen csillámporos körmöt, így amikor megláttam, hogy van ilyen fehér porom, kipróbálom, hogy hátha hasonlít a hóra, de szerintem egy kicsit hasonlít rá. Nem akartam unalmas egyszínű körmöt, így kaviár-bogyókkal megformáztam egy hópelyhet, a gyűrűsujjamra 4 pici csillagot. A többi ujjamon pedig egy ilyen gyöngyházfényű lakk van, amit fehér színű lakkra kentem fel.:)

Elsőnek is felvittem az alapra mindegyik ujjamra a fehér színt. Majd amíg még meg nem száradt, belenyomtam az ujjaimat a fehér csillámporba, és amikor a körmöm minden részére tapadt akkor az ujjammal leráztam a felesleges csillámport. Mivel a csillámpor befedte a lakk részt, így muszáj voltam a csillámporra is tenni átlátszó lakkot, hogy bele tudjam nyomni a kaviárbogyókat. Végül a hópelyhet átkentem átlátszó lakkal.
A többi ujjamra is fehér lakkot vittem fel, majd amikor megszáradt, akkor a gyöngyház színű lakkal átkentem és amikor ez is megszáradt, átlátszó fedőlakkal átkentem.:) 






You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Tök jó lett :) Te még mindig nem vagy normális ^^

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép, szinte hallani a hó ropogását :)

    VálaszTörlés
  3. Hi, you have wonderful blog and great post, did we follow each other already? if not, would you like to follow each other? if you decided to follow me on BLOGLOVIN, please let me know so I can follow you back! thank you.

    xoxo, J
    www.love-joice.com

    VálaszTörlés

Born Pretty Store

Weheartit