#141. NOTD nude

16:45



Nagyon örültem, amikor megérkezett a 2. Born Pretty Store-os rendelésem, hiszen akkor érkezett meg, amikor nem is számítottam rá. (egy unalmas óra közepén anyukám írt, hogy csomagom érkezett, persze nagyon kíváncsi voltam és órák végén úgy rohantam haza, mintha kilőttek volna..:D)
Annyira vártam, hogy kipróbálhassam végre a vizes matricát, mert mindenhol csak azt olvastam, hogy extra könnyű a használata és még is nagyon mutatós. Kicsit féltem ugyan vele, hogy még is elrontom, de szerencsére nem így történt. Megvártam, hogy az alaplakk rendesen megszáradjon, majd  a körbevágott matricát beletettem egy vizespohárba (kb. 1 percre) utána lehúztam a papír részéről, alaposan rányomogattam a körmömre és lehúztam a fedőfóliát is róla. Ezután átlátszó lakkal fixáltam és szegecsekkel, félgyöngyökkel, strasszkővel illetve kaviár-bogyókkal díszítettem a körmeimet.
Lehet, hogy a középső ujjamon lévő díszítés 'kicsit' sok lesz számotokra, de élőben egyáltalán nem tűnt annak. Az a nagy strasszkő 4 napig bírta a körmeimen mosogatással együtt!:)

A csomagom tartalma:


A vizes matricát itt, az ezüst szegecseket pedig itt tudjátok megrendelni,
ne felejtsétek el használni a kuponkódot:



You Might Also Like

6 megjegyzés

Born Pretty Store

Weheartit