#150. Manikűrvadász 16.

17:57

Valami új..

Eltűntem. Ennek az oka nem más volt, mint az érettségi, de a felén már túl vagyok szerencsére, csak az informatika és a szóbelik vannak hátra.. Szerettem volna ezt az időszakot a tanulásnak szentelni, ezért háttérbe szorult a blog írása, de rengeteg időm volt gondolkozni, nagyjából mindenen. Az időszak fő kérdése ugye a továbbtanulás volt, jelentem több tervet is készítettem, ha nem jönne össze az „A” tervem.. Na de a blogolással kapcsolatban is rengeteget agyaltam, idáig csak körmös bejegyzéseket láthattatok tőlem, de úgy döntöttem, hogy „továbbfejlesztem” és hamarosan megváltoztatom az egész blogot. Kinézetre ugyan csak minimálisan, de a tartalom bővülni fog. Még nem tudom, hogy pontosan mikor és hogyan fogom elkezdeni, de már van néhány ötletem..:)


 A manikűrvadász 16. fordulóját Isabella rendezte meg. Az én párom Noémi volt, aki rengeteg gyönyörű manikűrt készített már. Instán is követem és mindig csodálattal nézem, hogy mennyi új ötlettel rukkol elő napról-napra. Volt egy manikűr, ami nagyon megfogott akkor és most kapva az alkalmon el is készítettem. Nem változtattam túl sokat, csak a színét cseréltem ki rózsaszínre.:)



Az én verzióm:

You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. Ezt a manit én is nagyon szerettem! Nagyon szépen újraalkottad! :) És köszönöm a kedves szavakat, nagyon örülök, hogy tetszenek az "alkotásaim". :)

    VálaszTörlés
  2. Mindkettő nagyon szép!

    VálaszTörlés
  3. Mindkét manikűr nagyon tetszik! :))

    VálaszTörlés
  4. Csini lett! Sok sikert a még hátralévő érettségihez! ;)

    VálaszTörlés
  5. Mindkettő csodás! :) Az érettségi miatt pedig szorítok! ;)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon klassz lett :)

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű let, igazi Mynailsp-s lett!! :D

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm szépen Lányok!:))

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép lett :)

    VálaszTörlés
  10. szép lett : )) csajszis!

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm szépen:))

    VálaszTörlés

Born Pretty Store

Weheartit