#76

18:31

GLNP-Date night




Ezen a héten a témánk az 'Éjjeli randevú' volt. Nem volt egyszerű dolgom, mivel még most volt a Manikűrvadász és nekem egy manikűr eltart 6-7 napig is minimális kopással és nem terveztem előre, amit már bánok, pedig mindig megfogadom, hogy előre tervezek, de sajnos most sem sikerült. Így most kitaláltam, hogy egyik kezemre az egyiket, a másikra a másik témát készítettem el, de ugyanolyan színnel, hogy harmonizáljon valamennyire a két kezem..:)

 Hüvelyk ujj: Az alap lakkra felvittem a kék színt, majd amíg meg nem száradt, fogpiszkáló segítségével szív alakot formáztam kaviár-bogyóval és abba strasszköveket és további kaviár-bogyókat tettem.
Mutató ujj: Az alapra félig festettem a két színből, majd amíg meg nem száradt az oldalakra ellenkező színű bogyókat rakosgattam.
Középső ujj: Az alap lakkra felvittem a kék színt, majd amikor megszáradt, fekete lakkal húztam egy egyenest, ami a végén kiszélesedik és abba szív alakokat rakosgattam ki kaviár-bogyókkal.
Gyűrűs ujj: A fekete lakkra egy kék csillámos Moyra lakkot vittem fel két rétegbe.
Kis ujj: A kék lakkra felvittem egy vékony rétegben a repedezős lakkot, majd amikor megszáradt, minden körmömet átfestettem átlátszó fedőlakkal..:)



Ennek a képnek a minősége nem lett valami hű de jó, de remélem kivehető belőle a szívecskés minta a hüvelyk ujjamon.:)




You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. Megőrjítesz ezzel a stílussal, tiszta ezeregyéjszaka.... fantasztikus! Imádom!

    VálaszTörlés
  2. Szép lett :) Nekem tetszik :D

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű lett! Ezek a kaviáros minták... :)

    VálaszTörlés
  4. Örülök neki!:))

    VálaszTörlés

Born Pretty Store

Weheartit