#84

17:16

GLNP-Kedvenc film inspirálta mani.:)

Ezen a héten számomra nagyon egyszerű téma volt, hiszen nagy film és sorozatrajongó vagyok, így könnyű dolgom volt. Igaz a téma a filmekhez kapcsolódik, de én mégis sorozat inspirálta körmöt készítettem, mert most az egyik nagy kedvencem a Carrie naplója, ami a Szex és New York 'előzmény sorozata'. Nagyon imádok benne mindent, semmi kivetnivalóm nincs, csak ajánlani tudom mindenkinek.:)Ez a ruha inspirált engem, nagyon megtetszett a színvilága, ezt próbáltam visszaadni a körmömön.:) 
Gyűrűs-hüvelyk ujj: Az alapra fehér színt vittem, majd amikor megszáradt, háromszög alakokat festettem neon színekből, majd amikor ez is megszáradt, a körvonalát kihúztam feketével. 
Többi: Az alapra elsőnek fehért színt vittem fel (kivéve a lilánál) majd amikor megszáradt, két rétegben vittem fel a neon sárga és rózsaszínt, mert így jobban kiadja a színét. Amikor ez is megszáradt, fekete lakkal festettem egy-egy háromszöget a köröm belső részére. Majd az egészet átfestettem átlátszó lakkal.:) 

You Might Also Like

8 megjegyzés

 1. Hűű, nagyon retró! :D Tök jól visszaadja a ruhát. Detti is nézi ezt a sorozatot, én nem csípem a 80-as éveket, ezért nem nézem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszii:) Én imádok mindent, ami retro.:D

   Törlés
 2. Jó lett :) Nekem nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó lett! *-*

  VálaszTörlés

Born Pretty Store

Weheartit